Beyazlatıcı Diş Macunu Dişi Aşındırır mı?

Beyazlatıcı Diş Macunu Dişi Aşındırır mı?

Beyazlatıcı diş macunu dişi aşındırır mı sorusu pek çok kullanıcı tarafından merak edilmektedir. Gülümsemek yalnızca bizim için değil, çevremizdeki insanlar için de pozitif etkilere sahip bir eylemdir. Fakat burada gülüşümüzü etkileyen bazı faktörler vardır. Bunların en başında dişlerimizin ne denli beyaz olduğu gelmektedir. Dişlerimizin beyazlığı da ne kadar bakımlı ve sağlıklı olduğuyla doğrudan bağlantılıdır.

Genellikle bu istenilen beyazlığı sağlamak için, çeşitli beyazlatıcı etkiye sahip diş macunları kullanılıyor. Fakat çoğu beyazlatıcı diş macununun içeriğinde aşındırıcı maddeler yer alıyor. Bu diş macunlarının uzun süre kullanımı diş minesini aşındırarak, dişin koruyucu tabakasının incelmesine ve daha savunmasız bir hale gelmesine sebep oluyor. Bu hasarlar da dişlerin sararmasına sebep olabiliyor. Dişlerimizi beyazlatmaya çalışırken aşındırmamak için, aşındırıcı etkisi olmayan diş macunlarını tercih etmek gerekir. Aşındırmayan özelliğe sahip diş macunları uzun dönem kullanımda da dişlerinizi aşındırmıyor.

Beyazlatıcı Diş Macunu Gerçekten Etkili mi?

Günümüzde çoğu insan dişlerinin beyaz görünmesini istemektedir. Dişleri beyazlatmanın en kolay ve pratik yolu da beyazlatıcı etkiye sahip diş macunları olmaktadır. Evet beyazlatıcı diş macunları dişleri beyazlatmada etkilidir fakat bahsettiğimiz üzere aşındırıcı etkisi olmayan diş macunlarını seçmekte fayda var. Böylelikle dişleriniz hem doğal bir beyazlığa sahip olur hem de zarar görmez. Bunun yanında dişlerinizin genetik olarak kendi orijinal rengi de sarı olabilir. Bu gibi durumlarda da diş hekiminizden tavsiye almak faydalı olacaktır. 

Bazı durumlarda aşırı  sigara, kahve, çay, bazı ilaçlar vs. tüketmek de diş renklenmelerine neden olmaktadır. Beyazlatıcı diş macunu kullanımına ek olarak bu gibi maddelerin de az tüketilmesi veya tamamen tüketiminin bırakılması bu tedaviyi destekleyecektir. Beyazlatıcı diş macunu gerçekten etkili mi? Sorusunu da kısaca bu şekilde yanıtlayabiliriz.

DentaSave Aşındırmayan Beyazlık Diş Macunu

DentaSave Aşındırmayan Beyazlık diş macunu, hem beyazlatıcı etkisi olan hem de dişlere zarar vermeyen bir ağız bakım ürünüdür. Dişlerin aşınmasının ne denli kötü sonuçlara yol açabileceğini biliyoruz. Bu sebeple de DentaSave Aşındırmayan Beyazlık diş macunu, doğal bir beyazlığa kavuşmak isteyenler için harika bir seçenek olmakta.

Günümüzde yapılan araştırmalar ve analizler gösteriyor ki hastaların çok büyük bir kısmı diş renginden şikayetçi. Kim daha çekici ve beyaz dişlere sahip olmak istemez ki? Kullanıcıların bu yönelimi de elbette diş beyazlatıcı ürünlere olan talebi arttırmıştır. DentaSave Aşındırmayan Beyazlık diş macunu, dişlerinize doğal bir beyazlık kazandırırken aynı zamanda ağız hijyeninizi de korur. Patentli Sensocel Teknolojisi sayesinde dişlerinizi aşındırmadan etkili bir şekilde temizleyerek beyazlatır. Ayrıca SLS, Paraben ve Triklosan gibi zararlı maddeleri içermez.


yukarı