DentaSave Ağız Bakım Ürünleri Nelerdir?

DentaSave Ağız Bakım Ürünleri Nelerdir?

DentaSave ağız bakım ürünleri çok geniş bir yelpazeye sahiptir. Ağız ve diş sağlığı alanında diş hekimlerinin tedavi protokollerinde vazgeçilmez seçimi olan Klorheksidin etken maddeli Klorhex markasını 1998 yılında ülkemizde de kullanımına sunan Drogsan İlaç firması tarafından üretilen Dentasave Markası altında bulunan ağız bakım ürünleri, diş macunları ve ağız çalkalama sularından oluşmaktadır.

DentaSave ağız bakım ürünleri, farklı endikasyonlara ve problemlere yönelik, çeşitli özelliklere sahip çözümler sunar ve bu doğrultuda özel olarak geliştirilmiştir. DentaSave ağız bakım ürünlerinden sırasıyla şöyle bahsedebiliriz;

  • DentaSave Klorhex Yoğun Bakım Diş Macunu,

  • DentaSave Klorhex Günlük Bakım Diş Macunu,

  • DentaSave Çinko Ağız Kokusu Diş Macunu,

  • DentaSave Cistus Tam Koruma Diş Macunu,

  • DentaSave Aşındırmayan Beyazlık Diş Macunu,

  • DentaSave Çinko Ağız Çalkalama Suyu,

  • DentaSave Klorhexidin Ağız Çalkalama Suyu,

  • DentaSave Cistus Ağız Çalkalama Suyu.

Bahsettiğimiz bu ürün ailesindeki her bir diş macunu ve ağız çalkalama suyunun farklı amaçları bulunmaktadır. Hangi ürün ne amaçla kullanılıyor, bunlara da kısaca değinelim. Diş eti problemlerinin etkilerini azaltmak amacıyla Klorhex Yoğun Bakım diş macunu, Klorhex Günlük Bakım diş macunu ve Klorhex Ağız Çalkalama Suyu kullanılmaktadır. Bu ürünler ile amaç ağız hijyenini sağlayarak diş eti rahatsızlıklarını azaltmak ve hassas diş etini korumaktır. İçeriğinde yer alan Klorheksidin maddesi sayesinde ağız içi bakterilerini etkili bir şekilde azaltmaktadır. 

En çok merak edilen ürünlerden birisi de DentaSave Aşındırmayan Beyazlık diş macunudur. Dentasave diş macununu diğer beyazlatıcı özellikteki diş macunlarından ayıran en önemli özelliği, Patentli Sensocel Teknolojisi sayesinde dişleri aşındırmadan beyazlatıyor olmasıdır. Bu sayede doğal bir beyazlık ile korkusuzca gülümseyebilirsiniz. 

Ağız kokusu ağız hijyeniyle alakalı olarak yaşanan en rahatsız edici durumlardan biridir. DentaSave Çinko  diş macunu ve DentaSave Çinko Ağız çalkalama suyu ürünleri ile ağız kokusuna elveda diyebilirsiniz! Ağız kokusunun oluşmasında, bakteriyel diş plakları, aktif diş çürükleri, diş eti hastalıkları etkili olmaktadır. DentaSave Çinko diş macunu ve DentaSave Çinko ağız çalkalama suyu içeriğinde bulunan çinko ile bakterilerin neden olduğu uçucu sülfür bileşiklerinin oluşmasını engeller ve ağız kokusunu büyük ölçüde azaltır. Ferah ve kokusuz bir nefes için kullanabilirsiniz.

DentaSave ağız bakım ürünlerinin son üyeleri de Dentasave Cistus diş macunu ve DentaSave Cistus ağız çalkalama suyudur. Ağız hijyeni ve tam koruma sağlamak için bu ürünü kullanabilirsiniz. Cistus creticus (laden otu) Akdeniz’de ve Ege’de yaygın olarak bulunan bir bitkidir. Cistus ekstresi, bu bitkiden elde edilen doğal bir ekstrakttır. Dentasave Cistus Diş Macunu ve Ağız Çalkalama suyu içerdiği polifenoller sayesinde ağız içinde virüslere ve bakterilere karşı bariyer oluşmasına yardımcı olur. Günlük bakım için idealdir.


yukarı